Perjantaina oltiin Anun, Noomin ja Divan kanssa Turussa. Ensin Anu treenasi tokoa Noomin kanssa ja sitten oli minun ja Nemon vuoro.

Nemon kanssa harjoiteltiin ensin ihan vain leikkimistä. Nemo kun repii kyllä hyvin ja taistelee, mutta ei osaa vielä tuoda lelua minulle takaisin. Tätä harjoiteltiin niin, että Nemo sai repimisessä ensin voittaa ja sitten minä lähdin juoksemaan vähän matkaa eri suuntaan...ja nemo perässä...välillä lelu tippui matkalle, mutta pääasia oli että lähti sitä minulle kuitenkin tuomaan.

sivulle tulo:  Lentsu antoi ohjeeksi, että en itse siirtäisi jalkaa taakse, koska tuntuu häiritsevän hieman pentua.

istuminen, maahanmeno ja seisominen: Kahta ensimmäistä oltiin jo kotona vähän tehtykkin. Lentsu sanoi että jo heti kannattaa opetella myös maasta istumaan nousu jotta tulee opeteltua kaukoja jo samalla. Seisomisen opetteluun Lentsu neuvoi auttamaan alkuun kädellä "nostamalla" etujalkojen välistä takapuolen ylös. Jossain vaiheessa pitäisi kuulemma alkaa nousemaan jo kun käsi lähenee.

luoksetulo: Lentsu piti Nemosta kiinni ja minä juoksin riekkuien, nemoa kutsuen pois päin. Sitten pysähdyin passiivisen ja jäykännäköisesti seisomaan ja kutsuin. Ja nemo tuli luo. Pitää kuulemma jo heti alusta lähtien seistä jäykkänä kuten sitten myöhemmin tokokokeissakin tulllaan tekemään.

irtoaminen: Kartioista tehtiin ruutu ja namikuppi takimmaisten kartioiden väliin. Nami käytiin näyttämässä Nemolle ja sen jälkeen ihan läheltä ruutua päästettiin Nemo kupille. Ensin Nemo ihemtteli lähes itsensä kokoisia kartioita eikä oikein tahtonut lähteä irtoamaan minusta, mutta loppujen lopuksi ymmärsi mikä homman nimi oli...

Kun tokoilut oli saatu päätökseen, jatkettiin matkaa Anun työpaikalle Koira ja Kissa klinikalle. Siellä Pipsa pääsi vesijuoksumatolle. Minua taisi jännittää taas enemmän kuin Pipsaa, koska Pipsahan meni matolla kuin olisi enennin tätä harrastanut. Väillä unohtui, että piti juosta, mutta pääsääntöisesti homma meni kuten pitikin:) rohkea tyttö ! Anu huomasi, että takapää Pipsalla oli aika jumissa ja saatiinkin kotiläksyksi hieman venyttelyharjoituksia...

Kiitos taas hurjasti Anulle kun päästiin teidän kanssa treenaamaan :)