Tänään vuorossa olikin jotakin älyttömän jännittävää..nimittäin näytelmät Salossa...iiks. Paikalle saavuttiin hyvissä ajoin, ilma oli aikas kurjan suhruinen ja sataa tihutteli vähän väliä. Kehän reunalta yritettin kovasti bongailla tuttuja, mutta eipä niitä juurikaan ollut. Muutomia naamoja tunnistin tutuksi shelttileiriltä.

Nemo osasi käyttäytyä hienosti, ja kulkeminen kaikkien koirien keskellä oli sen kanssa helppoa... olin siitä kyllä tosi ylpee. Seillä kun oli koiria ja omistajia niin joka lähtöön.  Turkkia yritin siinä  ennen kehää vähän puunata...tosin siinä hommassa en oo mikään kovin pro.  Meille nämä olivat siis ensimmäiset Nuorten luokan näytelmät. Tuomarina toimi Irina Poletaeva, joka katsoi tosi tarkkaa hampaat,  vingutteli vinkulelulla ja arvosteli myös melko pitkästi. No arvosanaksi me saatiin H. (kelpaa meille) Papereissa luki seuraavaa:

Good type. Enough bones. A bit too developed zuggomatic arches. Guite harrow muzzle. Hosepigmentation could be better. Correct dentition. A bit soft neck. Need better croup and tail carriage. A bit too straight in front. Still needs better forechest. Enough angulated behind. Lovely temperament and coattexture.

Kaikki kirjoitusvirheet suoraan teksistä ;) Ihan kaikkea en tuosta itse edes ymmärrä...mutta on siellä nyt jotain hyviäkin juttuja. Erityisesti tuo: Lovely temperament hymyilyttää ja miellyttää tosin sehän nyt on sanomattakin selvää  Ihan kokemuksen arvoinen reissu oli...tosin eipä se minusta vielä näyttelyihmistä tehnyt, mutta en nyt sano etteikö joskus vielä mentäisi.