Eilen oli sitten Nemon eka lääkärikäynti kun käytiin hakemassa rokotukset. Poika huusi kuin suurempikin leijona piikkiä laitettaessa...täis vähän pelästyä :) Samalla lääkäri katsoi Nemon silmät, jotka ovat alkaneet hieman rähmimään. Saatiin resepti tippojen hankintaa varten jos ei rähmiminen pian lopu. Lisäksi lääkäri katsoi korvat ja kivekset, jotka olivat ihan kunnossa (kehui muuten hyvää korvien asentoa :) ).  Viimeiseksi kuunneltiin sydäntä...ja joku pienen pieni, ei varsinainen sivuääni, sieltä kuuluu. En oikein ymmärtänyt lääkärin puheita, tai en enää ainakaan muista mitä siitä mainitsi, mutta mitään mistä nyt pitäisi hirveästi huolestua se ei kuitenkaan ollut. Voi kuulemma hävitä sieltä ajan kanssa, ja tuskin mitään haittaa...

Moneen viikkoon en ole ehtinyt mitään tänne kirjoitella...aika vierähtää niin nopeasti. Poikakin on kasvanut hurjasti ja alkaa jo muistuttamaan enemmän koiraa kuin nallekarhua. Paino punnittiin eilen lääkärissä ja oli 2,76 kg, korkeutta koitin itse mitata ja NOIN 26-27 cm oli tulos.

Nemo on viikkojen aikana saanut taas monta uutta koirakaveria ja tottelevaisuutta on opeteltu koko ajan pikkuhiljaa. Istuminen alkaa sujua jo todella hyvin, myös kontatia alkaa löytymään ja istumassa pysytäänkin jo melko kauan :)

Nemon lempileikit ja lelut on tällä hetkellä pesupallon pyöritys ja muovisen kukkapurkin kanssa riekkuminen, myös vessapaperirullat ovat suosiossa :) että halvaksi tulee tämän pennun lelut...kyllä sillä meinaan on niitä oikeitakin leluja, mutta nuo ovat selkeästi olleet hauskempia.

Hienohelman piirteitäkin nemosta on näiden viikkojen aikana löytynyt; ulkona saateella oleminen ei ole pojan mieleen. Kuralätäkköihin ei voi astua ja oikeastaan pissallakin käydään hyvin sukkelaan...ja sitten äkkiä takas sisälle :)

Muuten Nemo kyllä rakastaa pihalla temmeltämistä. Ollaan vietetty paljon aikaa sekä minun, että Antin kotopaikassa, jossa Nemokin pääsee omakotitalon pihalla juoksemaan niin paljon kuin sielu sietää. Kiipulla Nemo jopa ystävystyi kissanpennun kanssa :)

Koulussakin Nemo on maskottina ollut mukana. Luentojen ajan poika on nukkunut omassa boksissaan ja niiden jälkeen on käyty Mustialan kauniissa maisemissa kirmaamassa. Tässä muutoma kuvatus:

            1975884.jpg


1975885.jpg

1975886.jpg

1975887.jpg