Oujee...nyt se tuli...nimittiäin Tokon avoimen luokan ykköstulos! Kotikisat Forssassa, tuomarina Ilkka Sten.

Pisteet ja omat arviot liikkeistä seuraavanlaiset:

Paikalla makuu 10 

Kyllä voi kolme minuttia olla sitten pitkä aika...onneksi kehän laidalla olevien kavereiden naamoista saattoi päätellä kaiken olevan kehässä ok  Muutoman kerran oli kuulemma piipannut alkuun, mutta sitten rauhoittunut. Tuomarikin piippauksesta kommentoi, mutta sanoi ettei vielä avoimessa tarvitse siitä rokotttaa. 

seuraaminen taluttimetta 9

Tykkäsin. Itse huomasin välillä katsovani jalkoihin, mutta Nemo oli hiiiiieeeeno

maahanmeno seur. yhteydessä 9

oli vähän vino

luoksetulo 8

hmmm, ei oikein muistikuvia...mun mielestä oli hyvä, ehkä pysähdys ois saanut olla terävämpi, niinku aina

seisominen seur. yhteydessä 10

jei, se pysyi...

nouto 10

tästäkään en muista...mutta taisi jopa paluttaa laukalla...jännitin ihahn kauheesti tässä, että lähtee varastamaan 

kaukot 9

ei noussut istumaan ekastä käskystä, muuten hyvä

estehyppy 10

teki tosi innokkaasti

kokonaisvaikutus 8

Yhteistyö kuulemma mukavaa katseltavaa, mutta Nemon väliaikojen haukkumisesta oli pakko rokottaa pari pistettä. No mun mielestä parempi näin, että vähän turhankin innokas (mikä ilmenee haukkumisena kun ei tekemistä) kuin että tarttis vetää perässä.

yhteensä 185 pistettä, luokkavoitto ja kunniapalkinto! Iso kiitos tästäkin kuuluu taas mahtaville ystäville, joiden kanssa on ilo treenata. Ilman kevään kimppatreenejä tästä ei olis varmaankaan tullut yhtikäs mitään. Kiitos! Ja Onnitelut myös muille hyviä tuloksia saaneille treenikamuille!

Nyt kuono kohti voittaja-luokkaa. Tavoittena olisi, että kesä treenataan ja syksyllä sitten kokeeseen.Jonkun verran ollaan noita korkeampien luokkien liikkeitä jo tehtykkin mutta aika paljon on hommaa. Äskön just katselin voittajan sääntöjä ja tein listaa treenattavista asioista...listasta tuli aika pitkä....mutta ihanaa kun on haastetta! Ja ihanaa kun on koira, jonka kanssa niitä haateita on mukava lähteä voittamaan