Pääsiäinen on mennyt leppoisasti kotosalla, mutta koirat on päässeet tekemään paljon. Onpa ihanaa kun kerrankin on aikaa touhuilla rauhassa eikä ole juuri mitään suuniteltua ohjelmaa. Pyykkiäkin on tullut pestyä varmaan koko vuoden edestä (muista pyhittää pyhä päivä vai miten se nyt meni)

Perjantaina oltiin Anskun ja tyttöjen kanssa elonkierrossa lenkillä ja treenaamassa tokoa. Milou treenasi alokasluokan jäävät liikeet ja luoksetulon kokeenomaisesti ilman palkkausta välissä ja niin että Ansku käskytti. Liikkeestä maahanmeno ei jostain syystä oikein onnistunut, liekö märkä ja kylmä maa ällöttänyt pikku miestä vai mikä oli. Lisäksi treenattiin hyppyä ja ruutua. Hyppy meni muuten hyvin, mutta siinä vaiheessa kun siirryn vierelle, Milou joko ennakoi sivulle tuloa tai väistää. Täytyy treenata loppuosaa siis lisää. Ruutua harjoiteltiin lelupalkalla.

Nemo teki samat liikkeet mutta avoimen luokan versioina. Nemo oli ihan ylipätevä taas. Se niin tietää jo mitä tehdään ja ihanasti häntä heiluu koko ajan kun ollaan tekemässä. Ainoa kompastuskivi Nemolla taitaa olla häiriöt. Nemo kun haluaisi mennä aina tervehtimään kaikkia ja sen pitää muutenkin huomioida aina kaikki mitä ympärillä tapahtuu....mutta se on Nemo , kyse ei ole siitä etteikö oltaisi häiriöissä treenattu, Nemo vaan on sen luonteinen...siinäkin asiassa aivan erilainen kuin Milou.

Lauantaina lenkkeilitiin keskenämme pitkä remmilenkki ja käytiin treenaamassa Prismalla tokoa Anskun ja Minnan kanssa. Milou'ta selvästi häiritsi Minnan Uuno bordercollie joka oli Miloulle uusi tuttavuus. Millään ei meinannut pystyä tekemään hommia kun piti pälyillä, että missä se pelottava musta koira menee Miloun kanssa treenasin liikkeestä maahanamenoa naksun kanssa ja hypyn loppuosaa targetilla. Nemon kanssa tehtiin ylipitkä seuraaminen, nouto ja hyppy. Lopuksi otettiin paikallamakuu Miloun kanssa niin että Anskun fFyra ja Minnan Uuno oli mukana. Milou oli todella rauhaton paikallamakuussa ja pälyili kaikki ohi menevät ihmiset, autot yms. Ei ole kyllä ennen ollut noin ulalla hommasta. Paikkahan oli siis todella rauhaton Prisman parkkis eli häiriöitäkin oli. Milou pysyi paikalla noin minuutin ja sen jälkeen juoksi luokse. Oli vähän hämmentyneen oloinen. Palautin paikalleen ja tällä kertaaa pysyi, kehuin koko ajan. Ajatuksena oli paikallamakuun jälkeen vapauttaa namikupille, mutta Fyralla ja Miloulla meni palkat ristiin, Fyra juoksi Miloun namikupille ja Milou Fyran lelulle  No pääasia että kaikki saivat jotain palkkaa 

 

Tänään ajeltiin tsekkaamaan Salon koirahalli. Extemporee aamulla varasin sieltä tunnin treeniaikaa (on muuten kätevä nettivaraus) ja sain jopa Antinkin lähtemään seuraksi hallille. Hallin pohja oli mielestäni aika kova, enkä kovin vauhdikasta treeniä siellä ottaisi. Kontaktiharjoitteluun se kuitenkin kävi mainioisti, mikä treenin tarkoitus tänään oikeastaan olikin.  Tosi vähän on talven aikana päässyt kontakteja treenaamaan ja siksi Nemokin alkuun vähän roiski ensimmäiset ja Milou oli puomilla selvästi varovaisempi.  Tässä pieni video Milou'n menosta tänään:

Huomenna tarkoitus olisi valloittaa Lempäälä ja Best in Areena... Mukavaa pääsiästä