Lauantaina kisattattiin Milou'n kanssa Pukon omissa kisoissa joissa Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Oli kyllä todella outoa kun kisat oli ihan ekaa kertaa koskaan meidän treenikentällä (ennen kisat on ollu läheisellä urheilukentällä), ei meinannut ollenkaan löytyä kisa-asennetta. Ekana ratana oli hyppyrata, missä tuli vähän reiluja kurveja ja muutoma pelastus, mutta nolla ja vielä voittonolla!

Toisena agilityrata, jossa muuten todella nättiä ja kivaa menoa, mutta keinulta otti lennon. Perhanan, perhana...ja kun treeneissä ei lentokeinuja koskaan tee, on tämä hitusen raivostuttavaa. No täytyypä miettiä mitä tälle teen. En oikein edes tiedä mistä moinen johtuu. Vaihtoehdot : A: Milou käy niin kuumana että ei malta (jolloin kisoissa pitäis tehdä niin että lentokeinun jälkeen joutuu rangaistuksena pois radalta) vai vaihtoehto B: Milou käy niin kuumana, ettei tunnista estettä keinuksi vaan meinaa, että on puomi. (Jos syy on tämä, täytyy miettiä noi käskytykset uusiksi). No täytyy tätä nyt pohtia...

Sunnuntaina ajettiin Saloon testaamaan kisakuntoa kahden päivän kisaputkeen. Tuomarina Johanna Wurich. Nollia ei saatu aikaiseksi, ekalla agiradalla tuli taas lentokeinu, ja toisella radalla tippui rimoja. Tokaan rataan olin kyllä muuten tosi tyytyväinen, Milou teki hyvät kontaktit (myös keinulla) ja rata oli mielestäni tasainen ja nätti...ja aikakin oli erinomainen. En tiedä mahtoiko sitten eilinen kisapäivä jo painaa tassuissa kun niitä rimoja lenteli...hmmm.

Salossa nähtiin myös siskonlikka Ansa (aika päheetä menoa heillä...verissä päin saadaan kohta taistella palkintosijoista wink ) ja kuudelta kisoihin katsomaan lähtenyt kasvattaja Sirpa (pisteet siitä). Mahtoikohan noi Milou'n radatkin olla jossain videolla?