Perjantaina Milou koki taas jotain uutta, kun kävimme Pikkuisella Lammasfarmilla Jokioisten Kiipulla. Anun opastamana ensin mentiin Milou remmissä aitaukseen. Eikä aikaakaan kun Milou kiinnostui lampaista. Toisin kuin olin päässäni kuvitellut, Milou todella nätisti, häntä alhaalla (kuten kuuluu) seurasi lampaita. Kierrettiin ja kaarrettiin ja "liikutettiin" lampaita, ja koko ajan Milou oli tarkkana kuin porkkana. Sitä ei kiinnostanut ruohon syönti tai lampaankakkakaramellit (kuten Nemoa), vaan koko ajan se seurasi lampaiden liikkeitä.

Sitten pidettiin hetken tauko ja oli Nemon vuoro yrittää. No Nemosta nyt ei taida sitä lammampaimenta tulla...lampaat nyt kyllä kiinnosti, mutta taisi olla enemmän saalistusmeiningillä kuin paimennus. Viimeksihän Nemo ei oikein jaksanut kiinnostua koko lampaista, että sen puolesta positiivista että ne nyt kuitenkin kiinnosti.

Nemon jälkeen Anun Noomi näytti mallia miten homma tehdään ja sen jälkeen Milou pääsi uudelleen aitaukseen. Heti alkoi lampaiden tarkkailu. Milou oli kyllä tosi pätevä ja Anunkin mielestä todella potentiaalinen. Se oli selvästi kiinnostunut ja tosiaan paimennusmielellä, ei saalistus. Mä kun jotenkin oli ajatellut, että Milou olisi nimenomaan se, joka lähtisi saalistamaan mahtavia pörröisiä karvavieheitä Ensi viikolla ajateltiin mennä uudestaan ja sitten Milou pääseekin varmaan jo irti ja ehkä myös bortsutytön kanssa yhdessä paimentamaan  

Milou taisi myös itse tietää olleensa tosi pätevä. Paimennuksen jälkeen pellon reunalle tuli meinaan bortsupentu Suse' , jonka kanssa Milou on aikaisemminkin jo leikkinyt...vaan ei nyt. Milou vaan nakkeli niskojaan Suse'n leikkiinkutsu yrityksille ja oli niin aikuinen..."hei mä olin äskön jo oikeissa töissä, en mä voi pikkutyttöjen kanssa nyt leikkiä" Hassu milou. 

Kiitos Lammaskulman lampaat