Eilen päästiin pitkästä aikaa kunnolla treenaamaan. Viimeisestä neljästä treenivuorostamme kolme on peruttu pakkasen takia ja yhdellä otettiin porukan vähyyden ja pakkasen takia vain pientä pätkää ja hyppyjumppaa. Nyt ilma oli onneksi siinä ja siinä pakkasrajoilla, että treenit saatiin pidettyä. Mun vuoro oli tuoda rata. Valkkasin tälläisen pätkän tällä kertaa.

kakkosesteelle tein pakkovalssin, neloselle jaakotuksen, 7, 8, 9 pyrin vaan vedettään Nemoa ja saada sen irtoamaan. 11 takaakierto ja kepit vasemmalta puolelta ohjaten, josta vikasta välistä ohjasin poispäin käännöksen pussille. 14 jaakotus/valssi putkeen.

Nemo oli ihan huippu. Teki hyvät kontaktit ja kaikki ohjaukset toimi. Puomilla pystyin jättäytymään kutoshypyn siivekkeelle ja Nemo teki silti hyvin kontakin loppuun ja teki joka kerta täydellisen 2-on-offin. Jos nyt jotain olisi toivonut, niin vielä lisää vauhtia ihan loppuun asti kontaktilla. Niin että syöksyisi ihan täysiä :D Myös keppien poispäinkääntö onnistui ensimmäisestä kerrasta :) Voi kun aina menis näin hyvin