Tänään oli maneesilla agilitytreenit ja oli mun vuoro tuoda rata. Radan olin miettinyt jo viikko sitten valmiiksi, mutta edellisistä kisoista suivaantuneena (siitä etten luottanut Nemon takaaleikkauksiin ja tein väärän ohjausvalinnan, vaikka tiesin sen vääräksi...ja se koitui meidän nollan kohtaloksi) päätin muuttaa suunnitelmia ja nyt treenattaisiin takaaleikkaukset kuntoon. Rata jonka valkkasin oli tälläinen

Tähän lisättiin vielä aloitukseen puomi ja yksi hyppy josta siis jatkettiin kuva mukaan keinulle. Loppuun lisättiin kepit niin että putkesta tullessa mentiin kasi hyppy uudelleen ja siitä suunta kepeille.

Oman ohjaukseni suunnittelin rataan niin että jokaiseen mahdolliseen väliin käytän takaaleikkausta. Kun ne onnistuivat koitin radalle myös mm. jaakotusta, sylkkäriä ja vippausta.

Nemo oli tänään ihan super! Se teki tosi innoissaan töitä, leikki pallolla, teki hyvät kontaktit joka kerta, ei karannut kepeiltä, keppien sylkkärikin onnistui joka kerta ja teki kaikenkaikkiaan ihan superhyvällä äijäasenteella töitä. Ennen omaa suoritusvuoroa jouduin hiukka kovistelemaan Nemoa ettei kavereita saanutkaan mennä katsomaan, vaan nyt Me tehtäisiin hommia yhdessä, muista viis. Päätin nyt ottaa tähän tiukan linjan. Ennen omaa suoritusta nopea moikkaus, muttei enempää.

Omat takaaleikkauksetkin onnistui tänään hyvin. Kertaakaan Nemo ei kieltänyt mun rynnimisen takia (myös nemon tämänpäiväinen duracel-asenne auttoi varmasti tähän). Ajoitus on tärkeä ja tiukoissa käännöksissä Nemon huomioin kiinnottäminen  äänellä pitää muistaa jo ennen edellistä estettä.

Loppuun treenasin vielä kontaktit erillisinä ja keppejä molempiin suuntiin...oli kivat treenit :) Kiitos seurasta Ansku, Johanna ja Anja !