Ihka EKAT VIRALLISET agikisat on nyt sitten korkattu ! Päivä oli siis keskiviikko ja paikkana Forssa, oman seuran kotikisat. Ensimmäisenä oli  hyppyrata jonka jälkeen vuorossa oli agilityrata. Molemmilla radoilla tuomarina oli Anne Huittinen. Radat ei mielestäni ollut ihan mitään helpoimmasta päästä ykkösluokan radoiksi.  (ratapiirrokset löytyvät täältä : agiratahyppyrata)Jännitys oli käsikosketeltavissa, ei vain sen vuoksi että "uusi" kisakoira, vaan myös siksi että paikalla oli vaikka kuinka monta tuttua ihmistä. Radan suunnittelu oli vaikeeta, kun ei oikein voinut vielä tietää miten pikkujätkä käyttäytyisi....

Mutta jännitys oli ihan turhaa. Nemo toimi molemmilla radoilla hyvin, teki hyvin töitä ja hyvällä ilmeellä. Hyppyradalla ohjasin nemon kolmanneksi viimeisen putken väärään päähän...tähän asti suoritus oli puhdas. Agiradalla virhe tuli kepeillä, nemo rytmi meni sekaisin ja veti yhden kepin ohi..uusi aloitus kepeille, radalta vitonen ja 2.sija.

 

 Oli ihan mieletöntä  päästä vihdoinkin kisaamaan tuon pienen shelttipojan kanssa, eikä pienet virheet radalla huonontaneet fiilistä pätkääkään...Tosin tuo putkijuttu taisi olla Nemon ja Fyran joku sovittu juttu, kun molemmat menivät samaan "ansaan".

Agiradalta Pukolle tulikin sitten kaksoisvoitto kun Fyra voitti radan hienolla nollatuloksella  Hyvä me, ja meidän koirat ♥♥♥ Paljon Onnea Ansku ja Fyra !

kuvat © Johanna Kuusi