Elokuu aloitettiin agilityn osalta Forssan palveluskoirien epiksillä. Nemo osallistui tällä kertaa mölli medeihin. Radalla oli 19 estettä. Alku meni meiltä oikeinkin mallikkaasti, mutta puolenvälin kohdalla itse mokailin yhden takaaleikkauksen ja se olikin sitten vähän vähemmän mallikkaan näköistä. No mutta Nemo kuitenkin paikkasi tilanteen, eikä siitä tainnut tulla edes virhettä (?). Ihan varma en tuosta virheestä ole, koska me ei jaksettu jäädä odottelemaan tuloksia ja palkintojen jakoa , joka olisi vasta kaikkien kilpailevien ratojen ja radan purkamisen jälkeen (!!!!!!????!!!!!). 

Nemon vauhtiin ja potkuun olin tänään kyllä erityisen tyytyväinen. Kurvit ei ehkä ollut niitä kaikkein kauneinpia, mutta niitä nyt ehditään vielä hioa monta kertaa. Pääasia että on menoa ja meininkiä ! seuraavassa muutoma kuva siitä menosta (kiitokset Katille):

 

melkoinen muuri-loikka

kuvat: © Kati Aaltonen

Illalla kymmenen aikaan saatiin Anskulta vielä puhelu, että me oltiinkin voitettu koko mölli medi luokka ja olipa meille myös napattu palkintopöydästä joku palkintokin. Kivaa....jännityksellä odotan että millainen se mahtaa olla  Kiitos Ansku ! Kisoissa mukana oli myös paljon tuttuja,Ansku ja Fyra voitti kilpailevien medit. ONNEA! ja mölleissä mukana oli melkein koko agilityalkeisryhmän porukka (Rasmus ja Minna, Lotte ja Daniel, sekä Kati ja Rontti) ! Hienoa menoa kaikilla ! Wau!