Itsenäisyyspäivänä vietettiin Pilvimarjalaisten pikkujouluja agilityn merkeissä Riihimäellä. Kouluttamassa meitä oli Kim Kurkinen.

Vaikka Nemo ei varsinaisesti Pilvimarjalainen olekkaan, on se kuitenkin POP (=perheessäni on pilvimarjalainen ) ja pääsi myös treenaamaan. Rata oli tosi kiva ja  haastava.  Ohjauksista tuli treenattua ainakin sokkareita, valsseja, takaakiertoja, jaakotusta ja päällejuoksua. Jaakotus on mulle edelleen todella vaikea ohjaus, koska meinaan 1. valua liian lähelle estettä 2. sipsuttaa paikallaan ja 3. odottaa liian pitkään. Kimin kanssa nämä kolme asiaa saatiin kuitenkin korjattua (hetkellisesti) ja jaakotus osoittautui oikein toimivaksi ohjaukseksi molempien poikien kassa. Milou jopa sai kehuja päivän  tiukimmasta+ nopeimmasta käännöksestä   Tässä pari videonpätkääkin linkitettynä Miloun menosta:

www.youtube.com/watch

http://www.youtube.com/watch?v=PD6ZvPe3M54

Hyvä treeni, hyvä mieli...hyvä ruoka...vielä parempi mieli Arppa nimittäin taas loimutti meille treenien lomassa lohta...ja kyllä se lohivoileipä maistuikin sitten ihan älyhyvältä tiukan treenin päälle.

Kiitos kaikille mukana olleille ja erityiskiitos järjestäjille...näitä lisää