Ihanat neljä vapaata on mennyt aika pitkälti, mitenkäs muuten kuin koirien kanssa. On tehty pitkiä lenkkejä ja nautittu ulkoilmasta. Perjantaina avattiin aksan ulkotreenikausi ja kävin poikien kanssa kolmisin treenaamassa Pukon kentällä. Molempien kanssa tehtiin puomin kontaktia. Nemolla harjoittelin lisäksi keppeille irtoamista ja hypyilla twistiä. Miloun kanssa tehtiin siivekeen kiertoa ja ennakoivaa valssia. Ensimmäistä kertaa liitettiin myös palasia yhteen ja tehtiin hieno kahden esteen rata Miloulle. Hypylle ennakoiva vassi ja siitä putkeen...olipa huipputaitava piekkumies  

Lauantaina päivä kului Mustin ja Mirrin koirapäivässä, jossa mös molemmat pääsivät aksaamaan. Nemo oli selvästi vähän kummissaan, että mitä hittoa me treenataan jossain pikku-parkkiksella ja kun ei täällä ole muita koiria paljon, niin ei nää voi olla kisatkaan...häh ? Koirapäivän jälkeen suunnattiin Humppilaan auton renkaiden vaihtoon ja pääsiäiskylään mun vanhemmille. Näin se homma hoituu:

Sillä välin kun Antti vaihtaa mun auton renkaat....

Me ehditään valokuvata

treenata

ja leikkiä 

Pihalla leikimässä oli myös mun kummipoika Riku, joka on hyvää lapsisiedätystä pojille... ja hyvinhän nuo näyttivät tulevan toimeen:

Junior Handler

Nemon lempileikki: jalkapallo 

 Tulkaa nyt joku potkaseen tää!

 

Kaiken ulkoilun lisäksi on tietysti naksuteltu kotiläksyjä...iltaisin koirat on ollu ihanan väsyneitä ja Miloukin on aamulla antanut nukkua yli kuuteen...sunnuntaiaamuna jopa kymmeneen!