Sunnuntaina treenattiin Anskun ja tyttöjen kanssa Pukon kentällä. Aiheena oli itsenäinen pujottelu, puomin kontakti ja keinu.  Ekaa kertaa treenattiin myös 45 rimakorkeuksilla. Tosi hyvät treenit! Kiitos Ansku!

Eilen vuorossa oli Forssan palveluskoirien järjestämät agility epikset. Nemon kanssa tarkoituksena oli suorittaa möllirata kahdesti, mutta koska uusintastrattimahdollisuutta ei ollutkaan, osallistuttiin mölliluokan lisäksi myös kilpailevien radalle. Koirakoita oli medi mölliluokassa huimat neljä kappaletta ja kilpailevien luokassa samoin neljä. Möllirataan joudittiin ottamaan vähän lentävä lähtö, mutta rata meni siihen nähden yllättävän hyvin...nollatulos ja voitto  Maalissa Nemo irtosi hienosti...Jacky- kaverin luo-Ai sääkin oot täällä- Hassu Nemo 

Kilpailevien radalla Nemon keppien aloitus meni ohi ja siitä vitonen, myös takakulman hyppy vedettiin ensin ohi kun Nemon piti mennä komentamaan takanurkassa möllöttävää kuvaajaa--prkele, pois mun agilityradalta- no mutta tästä radasta siis 10  :)

Johanna oli paikalla kameran kanssa ja näin tuli ikuistettua myös Nemon ihkaekat agilitykuvat:

lentävä lammaskoira :)

Aaaaaaa

kontaktin palkkaus

Pätevä aksakoiruus