Viime viikonloppu meni hyvin koiramaisissa merkeissä, kun vuorossa oli pitkään odotettu Pilvimarjan leiri Kuralan kartanossa Yläneellä. (Ihan mahtava paikka muuten; oma agilitykenttä+ halli löytyy) Mukana menossa oli paljon Pilvimarjalaisia shelttejä omistajineen, unohtamatta tietenkään pop-koiria (pop=perheessäni on pilvimarjalainen). Yhteensä 9 ihmistä ja 16 shelttiä: Minä, Nemo ja Milou , Sirpa,Hilla, Kira & Kaisa, Virve, Arppa ja Fanny, Senni & Nonnih (P. Ariane), Heini, Merri & Myra (P. Unelma),  Taru, Filipp, Kio ja Kovu (P. Nokipoika), Mikaela, Taavi (P. Constantijn) ja Tao (P. Pikku Kiwa) sekä Eerika, Siiri ja Miina (P. Iwana Kiwa).

Perjantai iltana saavuttiin kartanolle hieman vailla seitsemän. Muita uroksia ei ollu  vielä saapunut paikalle joten Nemo luuli varmaan olevansa taivaassa, kun pääsi autosta ulos. Ihania tyttöshelttejä...miten näistä voi valita ihanimman. Miloukin oli riemuissaan nähdessään äippäkoiran ja tietysti leikkitäti Kaisan ja kaikki muut ihanan tyttösheltit. Eikä Kasvattaja Sirpakaan jäänyt ilman pikkumiehen ilonpuuskaa...Milou nimittäin pissasi ilopissat suoraan Sirpan kengille Illalla ei ohjelmassa ollutkaan sitten muuta kuin rentoa yhdessäoloa ja grillaamista. Koiran painoivat pitkin pihaa minkä kerkisisvät. Aikuisia uroksia oli neljä kappaletta, jotka vielä tietysti hyvin samanikäisiä, joten pojat saivat nauttia tyttöjen "ihalusta" vuorotellen.

Lauantaina heräiltiin...ei todellakaan kukonlaulun aikaan....vaan sitten kun kukin halusi. Aamupalan nauttimisen jälkeen lämmittelemään koirat ja Arpan vetämiin agilityreeneihin mars. Oli tosi kiva rata, jossa erinomainen alku varsinkin. Juuri tuollaisen samanlaisen kohdan nimittäin kämmäsin Nemon kanssa Vihdin kisoissa viimeksi, ja nyt olikin todella kiva saada siihen uusia vinkkejä miten se tulisi suorittaa. Myös Milou pääsi rataa testamaan rimat alhaalla. On se vaan aika taitava ikäisekseen. Milou myös kestää yllättävästi tuota häiriötä...varmaan kymmenen shelttiä kiljuu kentän laidalla...mutta ei tunnu menoa haittaavan. Iltapäivä vierähti pitkälti agilityn merkeissä, välillä käytiin kahvilla (ja koirat kävi joessa vilvoittelemassa) ja loppuun vedettiin vielä leikkimielinen kisa.

Jäähdyttelylenkin jälkeen olisi päiväunet maittaneet, mutta millään ei malttanut tuhlata arvokasta leiriaikaa moiseen. Jäätiinkin taas rupattelemaan terassille. Illalla saunottiin ja syötiin hyvin.  Arppa teki grillin loimussa loimuhta ja Sirpan taikoi salaattia...namnamnam...vesi nousee kielelle vieläkin kun ajatettelee...oli ihan sika hyvää...Kiitos! Loppuilta meni jutustellessa terassilla virvokkeita nauttien. Ihan älyttömän kiva porukka meillä muuten

Sunnuntaina aamupalan jälkeen vuorossa oli jälleen agilityä. Nyt ei väännetty rataa, vaan tehtiin vauhtiharjoitus. Tälläistä harjoitusta Nemollakin tarttis tehdä enemmän. Pitkällä suoralla neljä hyppyä, muuri ja putki. Suoraa linjaa putkeen ja takaisin. Ja tästä siis otettiin aika. Nemo taisi olla toiseksi nopein..tosin hyötyi siitä että osaa irrota. Miloukin pinkoi tuhatta ja sataa, mutta takaisin tulossa jarrutti vielä munh vauhtiin kun ei osaa oikein irrota. Sitten kun laitoin pallon valmiiksi ja hetsasin viimeisen esteen takaa niin ei irtomisessa ollut mitään ongelmaa. Tätä täytyy siis Milouilla vahvistaa lisää. Iltapäivällä pidettiin vielä näyttelytreenit hallissa...gröhöm...Miloulla menee muuten erinomaisesti, mutta voi että kun se on niin pippurinen pakkaus. Pöydällä kun tulee vieraampi ihminen kopeloimaan, niin Milou ei pelkästään näytä hampaita vaan näykkii, Apua! mitä ihmettä mä sen kanssa teen! Vinkkejä kultaisia kellään? Kun ei se niitä vieraita varsinaisesti edes pelkää, mutta mä vaan luulen et se on sitä sen luonnetta, että se meinaa et muhunhan ei tarvii kenenkään vieraan koskea....No täytynee nyt miettiä mitä mä teen ja treetana lisää.

Näyttelytreenien jälkeen olikin sitten jo aika lähteä kotiin. Yhteiskuvat vielä ja sitten kotia kohti. Miloukin oli heippoja jätettäessä jo niin väsy, että hyvä kun ei nukkunu mun syliin. Koko automatka olikin sitten hipihiljaista ja kotonakin nukuttiin koooooko ilta tyytyväisinä. Olipa ihana viikonloppu, ensi vuonna uusiksi ?


Lisää kuvia löytyy    http://pipsanemo.kuvat.fi/kuvat/