Sunnuntaina Milou pääsi kisaamaan Forssan Palveluskoirien epiksiin. Rata oli aika helppo ja Milou sai päästellä kovaa. Milou suoritti radan muuten puhtaasti, mutta A:lla Miloulle sattui pieni arviointivirhe kun tuli siihen niiiiiiin vaihdilla. Milou unohti kääntyä harjalla alaspäin Eli Milou siis jatkoi juoksua ylöspäin kuin taitetta ei olisi tullutkaan...ja mätkähti suoraan alasmenopinnalle. Eli kuten lentokeinu, mutta tänään lentoAaa. Pelästyin kauheasti, että nyt sattui...ja niin pelästyttiin yleisössäkin. Mutta mitä tekee Milou? Nousee pystyy ja kometaa jatkaamaan hommia.  A:n jälkeen oli enää loppusuora, mikä jatkettiin. Tuloksena luokan voitto  Milou'lla oli A sähläyksissä huolimatta tosi hyvä aika  Radan jälkeen tarkastelin pojan, mutta mitään vammoja ei löytynyt...onneksi...paikat kyllä saattoi taas mennä vähän jumiin (Tanja-täti ei kyllä tästä nyt tykkää ...hazardihyppyjä kun piti vähentää)..

Vähän teki vielä mieli ilmoittaa Milou myös kisaavien radalle, mutta koska allekirjoittaneella oli mennyt edellisyönä yömyöhään Antin synttäreitä juhliessa, päätin armahtaa itseni ja lähdettiin voittajina kotiin. Milou sai palkinnoksi uuden treenikassin, tennispalloja ja ruokakupin (mihin mahtuisi Miloun ja Nemon viikon ruuat kerralla.  No siitä tuli hyvä pihajuomakuppi).

Milou vauhdissa

uusi agilitytermi: LentoAA

kuvaaja: Timo Latovehmas

Eilen kävin vielä agilitykentällä nopeasti varmistelemassa, ettei A:lta jäänyt Miloulle mitään traumoja...ei jäänyt. Yhtä kovaa mentiin, mutta tällä kertaa muisti kääntyä myös alaspäin