Lauantaina korkattiin Miloun näyttelyura käyntiin ihka ensimmäisellä pentu-luokalla Päytyällä kaikkien rotujen näyttelyssä. Myös Nemo osallistui ekaa kertaa "aikuisten sarjaan" eli avoimeen luokkaan.  Tuomarina toimi Marja Talvitie.

Poikien luokat oli heti aamusta, joten matkaan piti lähteä kukonlaulun aikaan. Omistajan hermorakenteessa taitaa vaan olla jotain vikaa, kun muita kisoja (aksa, toko) en koskaan tällä tavalla jännita, mutta nyt oli nukkumatti hukassa ja perhoset pörräsi vatsassa koko yön. Neljän tunnin yöunien jälkeen pirteänä reissuun siis. Annariina tuli näyttelyyn myös länderityttöjensä (Duo ja Fyra) kanssa ja reissu taitettiinkin yhteiskyydillä.

Molemmat pojat sai ihan kiva arvostelut (kirjaan ne tänne myöhemmin). Nemolla kuitenkin rokotettiin ylhäällä kannetusta hännästä  joka kylläkin laski kehäsuorituksen loppua kohden...Ärsyttävää, että itsevarmuudesta ja iloisuudesta rangaistaan! Annariina neuvojen mukaan mun tarttis mukeloida Nemoa vähän ennen kehään, niin että se olis sitten ihan maansamyyneenä  No joka tapuksessa EH eli parannusta sekin (Nemolla viimeisin arvostelu nuorten luokasta H). Päivän ehdoton sankari pojista kuitenkin oli Milou, joka voitti luokkansa toisen uroksen ja oli myöskin siis ROP-pentu . Milou esiintyi hienosti (ohjaajan hirvittävästä jännityksestä huolimatta), mutta pöydällä oloa täytynee vielä treenata. Milou jännittyi tuomarista ja vielä kun tuomari potkaisi vahingossa pöydänjälkaa oli Milou sitä mieltä että mää en ala...ja taisipa tuo tuittupää Tuomarille jopa vähän irvistää Onneksi tuomaritäti ei tainnut sitä huomata...Heh

Omien arvostelun jälkeen jännitettiin vielä länderityttöjen avosteluja, vaikka hienostihan ne näyttelykonkarit tietystikkin meni. Fyra oli PN- 2 ja Duo veti tälllä kertaa pitemmän korren ollen PN- 1+ROP+ ROP-veteraani. Mäkin siis pääsin vielä kerran kehään kun jouduin paras narttu kisaan esittämään Fyran Onneksi fyra on niin taitava, ettei mun tarvinnut kuin olla narun päässä.

Loppuun vielä vähän Annariinan ottamaa kuvasatoa:

EH, ROP-pentu, PN- 2 ja PN- 1+ROP+ ROP-veteraani eli suomeksi Nemo, Milou, Fyra ja Duo 

Kiitos Annariina kuvista Ja matkaseurasta...ei nää yhteiset näyttelyreissut hullumpia ole...sateesta huolimatta