Torstai:
Agilityreeniä Pukon kentällä. Juuri ja juuri ehdittiin vähän myöshästyneenä reeneihin Pipsan kanssa. Myös Nemo pääsi mukaan tutustumaan meinän reeniporukan muihin mukaviin haukkuihin. Nemo tapasi colliepojat Ricon ja Jessen, sekä kääpiösnautseri Elman. Nemo ystävystyi kaikkien kanssa reippaasti, vaikka colliepoikien äänekäs innostus agilityä kohtaan välillä vähän jännittikin. Pääsipä myös Nemo koettamaan putkea...eikä pelottanut yhtään :)

Niin no sitten reeneihin... Anu oli tehnyt taas kivan radan, josta löytyi taas kaikenmoisia koukeroita. Pipsa meni tosi nätisti ja tuntui että laittoi oikein parastansa...Lieneekö Nemon ansioita (Täytyy vähän Pipsankin panostaa kun ei enää ole ainut haukku meillä) Oli kyllä taas oikein mukavat reenit. Reenien jälkeen käytiin vielä pikku kävelyllä läheisessä metsässä bordercollietyttöjen Divan ja Noomin kanssa. Nemo oli intoa täynnä, kun pääsi vapaana juoksemaan tyttöjen perässä. Nemo on kyllä sinnikäs poika, eikä luovuta vaikka välillä pyörähtelee mukkelis makkelis, eikä matkanteko aina ole niin sujuvaa. :) lenkin jälkeen  Anu vielä antoi kullan arvoisia vinkkejä Nemon tokokoulutukseen...harjoiteltiin muutoma luoksetulo, istuminen ja maahanmeno :) Kiitokset taas kerran Anulle, Höpölle ja Välkylle.

Lauantai:
Noomin piirinmestaruuskahvitteluilla: Noomi siis voitti Tokon piirinmestaruuden ja Anu halusi juhlistaa voittoa kakkukahveilla. Nemon nappasin mukaan, koska juhliin oli koiratkin kutsuttu. Meidän lisäksemme paikalle saapuivat myös Ansku ja länderipentu Fyra...ja pennuthan ystävystyivät heti...koko ajan kun ihmiset kahvittelivat Nemo ja Fyra painivat. Leikki oli tasapuolista ja tosi "nättiä"...Nemokin laittoi hieman isommalle Fyralle kunnolla hanttiin. Bortsutytöt katselivat sivusta kakaroiden meininkiä...että noi on lapsellisia :)

Sunnuntai:
Nemo hurmasi Syrjälän kotiväen Kiipulla

Maanantai:
Kävimme kyläilemässä Fyralla ja Anskulla. Ensin painettiin pihalla tuhatta ja sataa...ja sisällä vielä vähän lisää. Välillä piti ottaa pennut sylkkiin rauhoittumaan, kun meno yltyi mahdottomaksi...mutta suht nättiä leikkiä lapset taas leikkivät...ja leikin jälkeen patterit loppui molemmilta...No omistajat sitten vielä katsoivat Janitan Leinosen "pennusta mestariksi" DVD:tä ja keräsivät itselleen paineita pentujen kouluksen suhteen...kyllä noikin äkkiä oppii...kai

Tiistai:

kauan odotettu pentukurssi alkoi :) Ensin harjoiteltiin vähän istumista ja maahanmenoa. Nemolla välillä keskittyminen meinasi herpaantua, kun olisi halunnut leikkimään...varsinkin kun paras ystävä Fyra oli samalla kurssilla....mutta yllättävän hyvin Nemo pysyi hallinnassa, eikä suuremmin hermostunut vakka taisikin olla kurssin nuorin.

Seuraava tehtävä oli luoksetulo. Ryhmän koirat jaettiin kahteen ryhmään ja koirista muodostettiin kuja. Luoksetulo tehtiin kujan sisällä. Anu piti pennusta kiinni ja omistaja juoksi kujan toiseen päähän kyykkyyn, selkä koiraan päin, koko ajan kutsuen koiraa...Sitten pentu päästettiin juoksemaan kujaa pitkin omistajansa luo. Ensin kuja oli leveä, sitten kavennettiin ja sitten vielä vähän kavennettiin. Nemo tuli innoissaan kutsusta luokse...jonkin laista pientä kaartelua ilmeisesti oli, muttei kuitenkaan toisia pentuja kohti...itse en oikein suorituksia nähnyt kun selkä oli kohti koiraa, mutta iloisena Nemo ainakin luokse joka kerta tuli. Harjoituksen jälkeen lähdettiin läheiselle metsäpolulle. Pennut päästettiin irti ja annettiin niiden hetki leikkiä. Melko vauhdikasta menoa, eikä kaikilla ollut kyllä oikein kuulo päällä, mutta hauskaa näytti olevan...omistajia vaan ehkä vähän hirvitti välillä. Onneksi kaikki pennut vielä kooltaan melko saman kokoisia.... Kurssin jälkeen mentiin vielä kiertämään pikku kävely Anun, Divan, Noomin, Anskun ja Fyran kanssa. Olipa taas kivaa :)

Tässä vielä muutoma kuva viikon varrelta:

1913016.jpg
Nemo valtasi Pipsan pedin :)

1913013.jpg