Sunnuntaina suunnattiin Lietoon kisoihin. Kaksi agility starttia ja yksi hypäri oli edessä :) 

A-kisa (H. Huittinen)

Rata oli mielestäni melko vaikea.  Alun hyppy, rengas ja kepit eivät olleet yhtään linjassa ja kepeiltä putkeen vienti oli melko haastava. Ensiimmäisenä kun radan näin, kauhistuksekseniu huomasin siellä myös PÖYDÄN! ööö...koskakohan me on sitä viimeksi treenattu...melko kauan aikaa sitten.

Kisasuorituksemme tältä radalat oli melko katastrofaalinen. Nemo kävi ihan sikakuumana eikä ollut hanskassa ollenkaan. Alun lähtö meni heti pipariksi kun Nemo kääntyi tassut väärään suuntaan....ja tuli hypyn ohi. Istutin takasin->hylky. Jätän nemon siis aina sivultani istumaan hypyn taa, ja nyt se jäi steppaamaan etutassuilla niin, että vaikka pylly oli tiukasti maassa, niin etutassut liikahtivat sivuttain sinne minne minä kuljin...eli hypyn ohi. Tähän täytyy siis puuttua! Jos jotain hyvää tältä radalta yritän löytää niin kepit aloitti hienosti ja keinu meni hyvin :)

B-kisa (H.huittinen)

Tämä rata oli meltä ihan huippu! Nemo kävi edelleen kuumana, mutta pysyi kuitenkin hanskassa. Lähdössä käytin paljon aikaa siihen, että Nemo todella jäi istumaan nätisti. Kontaktit oli radalla ihan huiput, otti nätistä 2on-offin ja nopea vapautus minulta. Keinu toimi taas hyvin, on nopeutunut selvästi nyt uuden treenitavan myötä (kiitos Anu ja Dogitiimi). Myös Kepit oli hyvät ja nopeat. Nyt kepeille on alkanut tulemaan vauhtia, ja vauhti on lisännyt hieman epävarmuutta, mutta nyt ne meni hyvin. Tältä radalta meille NOLLA!

Hypäri (A.huittinen)

Hypärille mennessä fiilis oli jo että ihan sama miten menee, nolla on jo alla. Päivä oli ollut jo pitkä ja itsellä oli vähän turhankin rento olo. Tältä radalta Nemolla tuli kepeillä virhe ja mä mokasin yhden takaaleikkauksen. Mutta mitä välii. Fiilis oli silti mitä mainioin ja rata kokonaisuudessaan ihan ok. Itsellä vaan alkoi selvästi jo päivä painaa.