Perjantai ja torstai oli Nemolla varsinaisia  ystävänpäiviä. Torstaina käytiin ensin lenkkeilemässä Humppilassa Maggie -pennun kanssa ja kotimatkalla Tammelaan poikettiin Forssassa morjestamassa Bortsutyttöjä; Noomia, Divaa ja Mayaa. Voi elämä kun tuo 7 viikoinen Maya-pentu on sitten ihan syötävän söpö...Mayan kanssa leikkimisestä ei vaan meinannut tulla mitään kun aina joku "aikuisista" tuli ja nappasi lelun nenän edestä...hassuja haukkuja ;)

Perjantaina ystävänpäivät jatkuivat ja aamulla lenkkeilemään kanssamme saatiin Ansku ja Fyra-neiti. Melkoisen hyisevä keli, muttei paljon kaverusten menoa haitannut  Iltapäivällä lähdettiin Saareen Johannan ja Jacky collien kanssa. Pojilla oli ihan omat pikku leikkinsä ja lelun vetäminenkin onnistui vaihtelevalla menestyksellä....välillä tosin niin pienen mutta tarpeen tullen pippurisen pikku Nemon piti nuorempaansa hieman komottaa...Aika hauska näky kun Jacky kuitenkin jonkin verran kookkaampi Nemo koittti välillä sanoa että oleppas siinä mutta kun ei pientä miestä otettu aina ihan tosissaan  Lenkillä pariin otteeseen "saatiin" seuraksi myös uros (vehnä?)terrieri, jonka omistajilla oli melkoisen pitkä tuo näkymätön fleksi, eivätkä varmasti nähneet mitä koiransa touhusi. No onneksi meillä mukana nämä pikkupojat  ja vehniskin ihan kiltin oloinen...mutta silti! kyllä pistää vihaksi ettei yhtään ajatella..selitellään vaan että "tää on ihan kiltti". No saipa taas olla ylpeä omastaan, joka juoksi kiltisti käskystä takaisin vaikka oli vieraan koiran kanssa tutustuminen käynnissä.

KIITOS KAIKILLE YSTÄVILLE LENKKEILYISTÄ & LEIKEISTÄ....MENNÄÄN TAAS PIAN !

TOKORINTAMALLA OLLAAN NYT TREENATTU SEURAAVIA:

Hyppy:

  • Nemo istuu takana, kutsun luo
  • Nemo istuu vieressä, hyppy eteen ja istu
  • kerran koko homma putkeen

Nouto

  • Tähän asti ollaan noutoa harjoiteltu lähinnä ohjatun kapulalla, nyt otin käyttöön uuden ostamani pienen noutokapulan, joka hieman isompi ja painavampi (Minun helpompi heitää)
  • pelkkää pitämistä
  • Nemo istumaan, siirryn pois luota, kapula maahan meidän väliin. Palkka kun lähtee tuomaan
  • Nemo sivulla, kapulan nostoa sivulle ihan läheltä
  • Naksuttimella pidempää kapulan pitoa ja sivulle tuomista

alkuun Nemo oli uudesta kapulasta että "Yäk" ja olin jo ihan varma, että joo tässä nyt taas kestää että saan sen edes sitä kunnolla pitämään. Yllätyksekseni kuitenkin Nemon asenne kapulaan muuttui melko nopeasti ja lopuksi saman harjoutusjakson sisällä päästiin tekemään muutoma yhtä hyvä noutoharjoitus kuin vanhalla kevyemmälläkin kapullakin...Jee, kyllä se tästä. Eilen ilmoittauduttiin Lentun tokokurssillekkin turkuun, mikä alkaa 29.4. Sitä odotellessa