Niin se aika vaan menee äkkiä ja tänään saatiin jo hakea pikku mies kotiin. Automatka Nummelasta sujui nukkuessa, ei siinä paljon ihmetelty. Forssaan saapuessa alkoi jo hieman jätkää huolestuttaa, kun kaikki oli uutta ja ihmeellsitä, ja tutut kaverit puuttui.

Heti pihalla tutustuttiin naapureihin (joihin en muuten koskaa ennen ole itsekkään tutustunut) kun kaikki pihalla olijat tulivat pentua ihastelemaan. Kun sitten päästiin sisälle, reippaasti Nemo heti tutki koko asunnon, Pipsan peti oli erityisen kiinnostava, kun se selkeästi haisi koiralle, mutta "mihin ne on sen piilottanu?". Pipsahan oli siis Humppilassa hoidossa vielä huomiseen asti. Nemolle jo vähän varoittelin, että mahtaakohan se Pipsa sua siihen pedille unikaveriks huolia :) No hetken touhuttuaan Nemo sitten simahti omalle pedille, jossa oli Nummelasta tuotu äidin hajuinen pyyhe.

Iltapäiväivällä käytiin taas pihalla, ja nemo pysytteli kyllä koko ajan turvallisesti mun jalkojen lähettyvillä. Välillä vähän leikittiin ja riehuttiinkin, mutta suurimmaksi osaksi aika meni maailman ihmettelyyn. Pyörät oli aika pelotavia ja rappukäytävässä kaikui kummasti, mutta muuten Nemo vaikuttaa melko rohkealta tyypiltä. Ja varmasti pelko helpottaa kun Pipsa tulee huomenna takaisin kotiin, ja näyttää esimerkkiä.

Nyt taas ulkoilun jälkeen nukuttaa...toivottavasti nukutaa yölläkin :) On se niin sulonen pieni poika...