Sunnuntaina avattiin kisakausi tälle vuodelle ja hienosti avattiinkin. Kisapaikkana oli jälleen Lieto ja järjestäjänä ATT. Tuomarina toimi Heidi Viitaniemi. Myös Milou pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa agilitykisoja seuraamaan. Olin ilmoittanut Nemon kahteen starttiin; hypärille ja ekalle agiradalle.

Ensimmäisenä vuorossa oli hypäri. Rata vaikutti suht simppeliltä noin yleensä, lopussa oli enemmän kinkkisiä paikkoja kuin alussa. Omasta mielestäni meidän suoritu ei TODELLAKAAN ollut meidän parasta osaamista. Tuli liikaa viime hetken korjauksia. Yhttään virhettä ei siitä huolimatta päässyt syntymään ja tuloksena nolla ja VOITTO ! Aika huisia  Millään en meinannut uskoa todeksi, kun katsoin tulostaulua...ei oo todellista...tolla suorituksella voitto!

Agiradalle mentäessä tavoitteet oli tältä päivältä täytetty ja paineita ei ollut. en todellakaan uskonut, että tämäkin rata voisi vielä mennä putkeen. Toisin kävi. Tämä rata puolestaan oli jo enemmän meidän näköinen suoritus. Siistiä, nättiä menoa, mun viimeistä takaaleikkausta lukuunottamatta, jossa mä rynnin ja nemo teki ylimääräisen pyörähdyksen. No mitään virhettä ei kuitenkaan tapahtunut, joten nolla tältäkin radalta ja sijoutuksena 2. sija ! Ihan mieletöntä! nyt en varsinkaan meinannut uskoa tulostaulua...siis me todella saatiin serti tältä radalta eli siirto kolmosiin ! Wau!

Kiitos ihan mielettömästi kaikille treenikavereille ja kouluttajille! Ilman teitä tää ei olis onnistunut! Ja Kiitos Kristalle tästä ihanasta harrastuskoirasta  Kiitos! Kolmosissa nähdään !