Pussikoirien kotikisat : Pipsan kanssa kisaamassa  piiiiiiiiitkällä ja vauhdikkaalla loppusoralla varustettu agirata. Pipsa teki hienosti töitä, ja valvotun yön takia hieman väsynyt ohjaajakaan ei tainnut jaksaa niin paljoa jännittää... tuloksena NOLLA ! jippii !!! Pipsa oli tosi taitava !

Rata alkoi parilla hypyllä suoraan, oikealle kaartuvalla hypyllä ja putkella. Putkelle olin ajatellut ehtiä valssaamaan, mutta enpäs sitten ehtinytkään ja askelkuvioit vaihtuivat lennossa. Tuloksesta päätellen ei kuitenkaan huonompaan suuntaan. Matka jatkui hypyn kautta A-esteelle, jossa ei ihan yhtä mallikasta alastulokontaktia tullut kuin reeneissä, sen verran Pipsakin kisoissa käy kuumempana. Pääasia kuitenkin että kontakti selvästi otettiin.Seuraavana hyppy, putki, hyppy ja keinu. Keinullekkin mentiin melko sujuvasti, vaikkakin Pipsalle ihan tyypillisen tyyliin hyvin varovasti. Keinu kun on aina ollut vähän pelottava. Keinulta tiukka kurvi vasempaan hypylle ja siitä taas 90 asteen kulma kepeille. Kepeille sain hyvin vauhdin pois...tai no ois se paremminkin voinu mennä, mutta kepeille päästiin kuitenkin ihan oikeeseen väliin. Kepit meni sujuvasti ja siinä muistan jo miettineeni että nyt rauhassa, rauhassa vaan. Kepeiltä putkelle ja sitten enää loppusuora, jossa muutoma hyppy, pituus, rengas ja taas hyppy. Pelkäsin vähän, että Pipsa ampuu suoran nähdessään niin lujaa, että en ehdi ohjata rengasta kunnolla, siksi varmaan vähän jopa liikaa varmistelin, katsomostakin kuulemma oli huudeltu että "juokse" :) mutta hyvin se rengas meni ja aikakin oli varmistelustani huolimatta erinomainen :) HYVÄ PIPSA!

Sijoituttiin toiseksi ajalla 36,89 kun ihanneaika oli 60 sek ja siirryttiin KAKKOSIIN :) 
1913715.jpg1913712.jpg
1913710.jpg

Pieni haaverikin meinasi kisoissa päästä käymään kun Pipsa nappasi ampparin suuhunsa, ja sekös järkytti neidin pientä mieltä suuresti. Häntä koipien välissä kuljettiin pitkän aikaa. Säikähdyksellä onneksi selvittiin, eikä edes kyypakkausta tarvittu. Kyllä tuo tyttö osaa olla välillä todella hölmö ! mutta silti niin ihana :)