Lähes viikko tuli lomailtua Levillä laskettelun merkeissä, Nemon ollessa se aika Anun hellässä huomassa. Oli kyllä mukavaa lomailla, kun tiesi, että Nemolla on kaikki hyvin ja sillä on tod. näk. jopa ihan todella KIVAA. Ensimmäiset neljä päivää Nemon kanssa Anulla kun oli yhteensä 7 koiraa (4 bortsupentua ja kaksi aikuista !!!) ja tämänkin jälkeen vielä loppuviikon kaverina oli Noomi-neiti. Tyttöjä riitti siis joka tassulle (ja vähän yli) ja Anun mukaan Nemokin oli ihan ihanteellinen pentujen sosiaalistaja ja ylipäätään kaikinpuolin mukava ja helppo hoidettava (vähänkö mä olen ylpee) Huh, onneksi näin...kehtaa ehkä pyytää joskus toistekkin hoitoapua Ihan super KIITOS Anulle, Noomille, Divalle sekä "Helmi-Kirsikalle", "Kukka-Maarialle", "Tuuli-Tytille", ja "Anssille". Ja tätä kautta vielä onnea jokaiselle pikku pennelille uuteen kotiin Isojen tyttöjen ja Mayan kanssa onneksi vielä nähdäänkin moooonta kertaa

 

Tänään päästiin palaamaan arkeen ja käytiin pitkällä metsäseikkailulenkillä läheisessä metsässä. Sen verran vähän aikaa uudessa kodissa ollaan vasta asuttu, että kotimetsä on vielä tutkimatta ja tänään lähdettiin taas kerran tuntemattomille poluille...ja löydettiin vielä kotiinkin. Lenkin jälkeen  vielä Anun ohjeiden mukaista venyttelyä

Kamera oli taas raahattava lenkille mukaan aurinkoiseen säähän ja tässä kuvasatoa...Nemo alkaa olemaan jo aikas hyvä malli...huippumalli ainesta ;)

Myös Tokoa päästiin tänään treenaamaan. Nyt kun kevättä kohti pikku hiljaa mennään, alkaa kisaaminenkin taas kiinnostaa ja jonkun näköistä treenisuunnitelmaakin on kyhätty...Tänään ohjelmassa oli seuraavaa:

Seuraaminen

  1. sivuttaisaskeleet oikealle ja vasemmalle
  2. ympäri paikallaan - Nemo osaa jo melko hyvin käyttää takapäätään, eikä enää väistä kauas kuten ennen

Kaukokäskyt

  1. maahan-istu-maahan

Nouto

  1. Metallin pitäminen (Tänään metallina toimi ruokalusikka) -Pitää jo hyvin, mutta tarvitsee "laittaa" suuhun, eli ei itse tule lusikkaa kohti. Kun lusikka suussa, pitää hyvin, ja irroittaa kun käsky "kiitos"

liikkeestä seiso

  1. itse Nemon edessä peruuttaen- käsky- palkka eteen-vapautus palkalle
    • itse menee taakse
    • itse pyörii Nemon ympärillä
    • erilaisia häiriöirä: taputtelua, hyppimistä, ääntelyä