Suureksi harmiksi Elinan kauan odotettu aksakurssi peruuntui loukkaantumisen vuoksi. Onneksi kuitenkin neuvoikkaana tyttönä kyselin Best In Areenalta treenivuoroa ja päästiin Ankun ja Fyran kanssa sittenkin aksaamaan. Joku aika sitten voitin kentänvuokralahjakortin epiksistä ja nyt se tuli hyvään käyttöön. Pariin viikkoon ei olla päästy aksaamaan ollenkaan, joten nyt oli pakko jo päästä

Ennen Lempäälään lähtöä käytiin Paavolassa l'ämmittely lenkillä, koirille BOT-takit päälle ja  kohti Besti in areenaa. Matkalla poikettiin vielä pirkahovissa kahvittelemassa. Areenalla oli ,kuten sovittu,  valmis, 20 esteen rata tehtynä, joten radanrakennushommia ei tarvinnut tehdä laisinkaan Päästiin siis Suoraan tutustumaan rataan, joka vaikutti oikein kivalta. Tehtiin rata ensin puoleen väliin Anskun kanssa vuorotellen, sitten loppupuosa vuorotellen ja lopuksi koko rata. Loppuun otettiin vielä kontaktitreeniä keinulla, A:lla ja puomilla.  Alkuun huomasi koirien liikkumisen olevan keinonurmimatolla erilaista kuin normi hiekkapohjalla. Molemmat koiran ehkä vähän sipsutteli ja liikkui varovaisemmin. Myös kontaktien pinnat oli erilaiset kuin omissa esteissä ja sekin näkyin kontaktipinnoilla liukumisena. Hyvää treeniä tämä siis siitäkin syystä, että koirat pääsee menenmään erilaisilla pinnoilla. Viereisellä radalla oli myös koiria treenaamassa, joten tämäkin häiriö tuli nyt treenattua.

Fyra esittää Nenäkosketusta

Kaikenkaikkiaan oli kyllä ihan mahtavat treenit, ja tunnissa ehti tehdä vaikka mitä ja kunnolla treenata. Kyllä se vaan niin on, että treeniolosuhteet vaikuttaa omaankin mieleen niin positiivisesti että oli ihan erilaista treenata sisällä, lämpimässä, uudenkarheilla esteillä KIITOS Asku ja Fyra kun lähditte mukaan...mennään uudestaankin!

lopuksi päästiin leikkimään

Nemo & Ossi

Fyra & Ossi

Ja sitten vaanitaan...ja vaanitaan...