Tänään käytiin ensimmäisessä avo-kokeessa riihimäellä. Paikanpäälle saavuttiin reilusti ajoissa...ilman navigaattoria tuskin oltaisiin paikanpäälle löydetty ollenkaan. Nemo oli hyvässä vireessä kahden päivän tylsyystauon jäljiltä ja koe meni kaikenkaikkiaan hyvin, tuloksena 153 pistettä ja AVO2 , harmittavasti seitsemän pistettä vaille 1. 

Liikket meni toiset paremmin, toiset huonommin, mutta Yksi iso  yhteinen ongelma sieltä paljastui: nimittäin häiriöt. Todellakin ollaan nyt treenattu paljon, mutta liikaa yksinään. Kokeessa Nemo ihmeteli vierellä kulkevaa tuomaria, liikkeenohjaajaa, yleisiöä, sihteeriä yms.

Paikallamakuu 10

-mä olen niin ylpee

Seuraaminen 7

-alun seuraaminen meni mtsään kun Nemon piti ihmetellä tuomaria joka liikkui meidän vieressä. No onneksi suoritus parani ensimmäisen 5m jälkeen ja loppu menikin sitten oikein mallikkaasti ja seurauspaikkakin oli oikea :)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8

-Tässä sama homma, alun seuraaminen..nooo jos sitä seuraamiseksi voi kutsua...melkoista pällistelyä...maahan- käskyn jälkeen Nemo taas valpastui ja loppu liikesuoritus hyvä

luoksetulo pysähdyksellä 7

-oma käsimerkki kuulemma liian pitkä. pitää laksea käsi HETI alas, nyt laskettiin kaksoiskäskyksi...no nyt tiedän tämänkin

nouto 9

-siis ihan tajutonta! liike jonka eteen on tehty paljon töitä ! Koira joka ei alunperin edes suostunut pitämään kapulaa suussa...ja  liike mikä vielä viikonloppunakin tuntui musta siltä, että voi voi kun ei se tuo sita kapulaa takasin... tähän mennessä on saatu ehkä 5-10 onnistunutta kokonaista noutoliikettä, ilman apukäskyjä....ja  nyt poika päättää yllättää ja noutaa kuin vanha tekijä! HYVÄ NEMO!

seisominen seuraamisen yhteydessä 8

-jäi vähän vinoon, mutta pysyi paikallaan myös kun menin taakse :)

Kaukot 10

-tästä saatiin tuomarilta erikoismaininta: Todella hienot kaukot :)

Hyppy 0

-Voi murhe...hppy oli sijoitettu aivan kehänauhan viereen, sihteeripöydän eteen. No Nemo päätti sitten että nyt olis oiva heki käydä kattoon ketä noi tädit tuolla oikein on. No hyppäshän se sitten sen jälkeen ja istuikin ja tuli takas viereen...mutta se oli sitten jo hylky siitä kehänauhan ulkona käymisestä...argggh...että voi harmittaa. Vielä kun musta vähän tuntuu, että mun ois pitäny paremmin huomaa että nemo kyttää niitä ja hetsata siä paremmin hypylle... 

kokonaisvaikutus 8

Hyppy vähän harmittaa, mutta muuten olen kyllä tosi tyytyväinen Nemoon. Keskittymiskykyä vähän lisää, niin saadaan liikkeet alusta asti tehtyä kunnolla. nyt siis HÄIRIÖTREENIÄ, HÄIRIÖTREENIÄ JA HÄIRIÖTREENIÄ !Jotain viritysjuttuja ja parempia ja selkeämpiä rutiineja liikkeiden alkuun voisi myös koitaa keksiä, jotta keskittyminen olisi 10 heti alusta lähtien....no toisaalta ihan hyvä että se hyppy meni mönkään niin ei ullut huonoa ykköstulosta... ja nälkä kasvaa syödessä, joten uusi koe heti etsintään. Me tahotaan näyttää teille vielä !