Tänään oli Nemon ensimmäinen näyttely Juniorluokassa. Tuomarina toimi Reijo Tuovinen ja näyttelyjärjestäjänä Koirakerho Tassut Ry. Kyseessä oli ryhmänäyttely ykkös ja kolmos ryhmille.

Reissuun lähdettiin jo aamulla aikaisin, koska yhteinen kyyti oli sovittu Anun ja bortsutyttö Divan kanssa...myös Noomi pääsi maskottina mukaan :)  Aamupäivä oli nemon osalta odottelua, koska ensimmäisenä kehässä oli bordercolliet, joita yhteensä 36.

Nemon sarjassa urokset- juniorluokka kilpailevia koiria oli kolme. Nemo sai hienosti arvostelun erittäin hyvä (EH) ja "sijoittui" kilpailuluokan kolmanneksi. Arvostelussa luki seuraavaa:

"Ryhdikäs hyväluustoinen juniori. Hyvä päänlinja. Oikein taittuvat kookkaat korvat. Hyvä runko ja väri. Oikea karvan laatu. Hyvin kulm. raajat. Hyvä askelpituus."

Taas ollaan montaa kokemusta rikkaampia ja suoritukseenkin ihan tyytyväisiä. Kaksi muuta urosta luokassa n 4 kk Nemoa vanhempia ja selvästi kehittyneempiä....joten perässä tullaan ja syksyllä me jo näytetään kuka on se kehien komein Hymy