Eilisilta vierähti oman seuran tokokokeessa, jossa tuomarina toimi Ilkka Sten. Nemo aloitti voittajauransa hienosti vahvalla kakkostuloksella sijoittuen toiseksi ja Milou puolestaan korkkasi ekan avoimen kisansa myöskin kakkostuloksella, sijoituksella 3. Molempien kanssa oli ihan tosi hyvä fiilis koko kokeen ajan ja jännittävin osuus oli taas heti alussa paikallamakuu (enkä muuten turhaan sitä jännitä. Treenikaverin koiran kimppuun käytiin alokasluokassa). Siihen luotan melko varmasti, että omat koiran pysyy, mutta tuo jännitys tuleekin enemmän noista muista koirista. Näin pienen koiran omistajana en tahtoisi koiristani lapasia kun joku isompi hyökkää päälle tms. Nytkin Milou oli luokkansa ainoa pikkusintti rotikan, hoffien yms. joukossa.

Ensin kehään pääsi Nemo luokkansa ensimmäisenä koirana. Paikallamakuu meni hyvin ja varmasti, siitähän Nemolla on jo niin paljon kokemusta. Arvosana 10. Yksilöliikkeistä varmat liikkeet onnistui hyvin ja epävarmat vähän huonommin, mutta niissäkin kuitenkin jotain saatiin räpellettyä sinne päin. Ja yritystä Nemolta ei ainakaan puuttunut (paitsi metallissa), tekeminen oli iloista ja vire pysyi hyvänä koko kokeen ajan, eikä se ihan kauheasti edes haukkunut liikkeiden välissä (Tällä kertaa en paljoa leikittänyt tms. liikkeeiden välillä vaan otin heti "tässä" käskyllä takaisin sivulle. Toimi hyvin). Pisteitä saatiin seuraavasti:

Seuraaminen 9
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 5 (valuuu...ja valuuu... ja valuuuu. Viime aikoina treenissä on kyllä mennyt tuhannesti paremmin, mutta vielä hommaa näemmä riittää)
Ruutu 6 ( meinasi karata ruudulle, siinä kohtaa kun liikkuri kysyi olenko valmis. Hetsasin ilmeisti vähän liikaa cheekyPalautin takaisin ja lähti käskystä hienosti ruutuun. Ei mennyt ekalla käskyllä maahan (ihmetteli, missä se nami täältä on).
hyppynouto 10
metalli 0 (Nemon mielestä jos en nää sitä, sitä ei ole. Haistelen vaikka vähän maata niin se katoaa angelLähti kyllä hyvin kapulalle, mutta todettuaan sen metalliksi, totesi että yäk. Treeneissähän metalli on sujunut jo melko hyvin (mitä nyt siis edelleen inhoaa metallia, mutta tuo kuitenkin vastentahtoisesti sen), mutta kisatilanne on aina kisatilanne. )
Tunnari  8 (Ei malttanut istua nätisti vierellä kun odotettiin liikkurin laittavan kapuloita vaan kääntyi mun eteen maahan. (Tätä alkuahan me ei  kyllä olla liikkeenoamisesti otetukkaan kuin joku kaksi kertaa. Muuten suoritus hyvä ja toi oman yes Vähän pureskeliangry)
Kaukot 7 ( Vähän liikkui paikaltaan osassa vaihdoista)
Kokonaisvaikutus 9

Ekaksi voi voi kokeeksi mun mielestä hyvä suoritus. Ja ennen kaikkea mun mielstä tärkeintä on tuo oikean vireen säilyttäminen läpi kokeen. Varsinkin kun se ei Nemolla ole ollut mikään itsestään selvyys koskaan. Nuo liikkeet on vain tekniikkaa ja niissä harjoitus tekee mestarin smiley

Miloun koepisteet puolestaan oli seuraavat:

Paikallamakuu 10 (Vieruskaveri lähti liikkeelle viimeisellä minuutilla ja silti Milou pysyi. Huippusoritus! )
Seuraaminen 9 (ehkä perusasennoissa viilattavaa, mitään muuta syytä pisteen menetykselle en keksi, niin hienosti se seuraa !)
Maahanmeno seur. yht. 10
Luoksetulo 9
(sivulletulo vähän vino, mutta WAU mikä pysähdys! Kuin olis veitsellä leikannu...ihan toista kuin Nemon valuu...valuu ja valuu... No osaapa edes toinen mun koirista tehdä tämän wink. Voisko niitä yhdistää, et Milou tekis osan liikkeestä ja Nemo osan? )
Seisominen seur yht. 0 (Me on hinkattu ihan hirveesti tota liikkeestä maahan menoa, kun se on vähän tökkiny...no pieni mies ei aina voi muistaa että mikä ero näillä nyt olikaan. Tarvii varmaan ottaa jotkut eri "vihjesanat/eleet" alkuun? )
Nouto 10 (Hieno! eikä purrutkaan kapulaa yhtään)
Kaukot 0 (Jaa mikä...täh..istu? ikänä ole kuullutkaan cheeky Mä luulen et Milou on nyt sekoittanut paikallamakuun ja kaukot. Koska viime viikolla oli treeneissä hankaluutta paikallamakuussa siinä että Milou keksi nousta istumaan kun mä noin 5 metrin päässä...no siitä on tietty tuli sanomista, joten nyt ei uskaltanut nousta käskystäkään. Täytyy ottaa tähän joku eri jättösana, vihjesanat on jo erit. Kaukot ei kyllä muutenkaan ole mikään Miloun lemppariliike, että ehkä siihen täytyy jollakin tavalla saada myös hauskuutta lisää. Nemon mielestähän kaukot on aina ollut se paras liike ikinä, joten ei ole tälläisiäkään ongelmia ennen ollut (liian helppoahan tämä olisikin jos kaikki ongelmat olisi jo kertalleen läpikäynyt Nemon kanssa))
Estehyppy 8 (Jäi vähän lähelle estettä, mutta muuten ohan ok suoritus mielestäni)
Kokonaisvaikutus 9

Miloun kanssa on niin kiva tehdä kun sillä on tuota moottoria. Se tekee niin tosissaan, eikä juuri ehdi uneksia. Häiriötäkin ottaa yllättävän vähän muista ihmisistä ja kisatilanteesta. Nemon kanssa kun on aina ollut vähän ongelmaa sen kanssa, että kun se rakastaa kaikkia ihmisiä, niin ei meinaa maltti pysyä kasassa kun liikkuria ei saa mennä pusuttamaan. Milou'n kanssa tätä ongelmaa ei ole. Se tekee niin täpöllä mun kanssa hommia, et sitä ei sillä hetkellä kiinnosta mikään muu. eikä tuo palkkaamattomuuskaan tunnu olevan sille mikään ongelma.

Eipä voi taas ohjaaja olla kuin tyytyväinen. Huomaa että treenit on tuottaneet tulosta smiley Vielä keväällä olin ihan epätoivon partaalla muutaman  voittajan liikkeen suhteen ja epäilin että oppiiko Nemo niitä koskaan.... No oppihan se ! Ja Miloukin on kympin arvoisesti oppinut nouitamaan vaikka vielä keväällä kapula suussa ei voinut istua ollenkaan wink

Ja huomaa myös, että meidän tavoitteellisen tokon kimppatreenit on tuottaneet tulosta...hienoja tuloksia treenikavereille. Onnea kaikille tasapuolisesti!  Jatketaan samaan malliin !