Kyllä kesällä on kivaa! Ollaan tehty vaikka mitä(vaikkei sitä blogin päivittelytiheydestä uskoisikaan...mutta kuka sitä nyt kauniina kesäpäivävä koneella istuu): käväistiin agirodussa edustamassa, Naantalissa kesälomareissulla ja uusia koiraystäviäkin on tupsahtanut muutoma. Kuumuuden takia  tosin treenit on jäänyt vähän vähemmällä, tai ainakin on treenattu vähän lyhyemmissä pätkissä. Uimaankin Nemo jo "oppi", mutta itku pitkästä ilosta ja hot spot, antibiottikuuri ja varoajat päälle. Eli kisauran aloitus vähän taas lykkääntyi... Koska tänäänkin on nätti kesäpäivä, en kuluta enempää aikaani tarinoidessa vaan esittelen kesän kuvasatoa:

Kesälomareissulla oltiin siis Naantalin saaristossa. Yövyttiin mökissä ja päivät veneiltiin merellä. Naantali on kyllä ihana kesäkaupunki :)

shetlannin laivakoira

Nemo on veneessä kuin kotonaan, eikä paljoa jaksa stressata mistään Ainoastaan kalastus käy pienen miehen hermoille, kun tekis itsekkin niin kovin paljon mieli lähteä uistimen perään

Veneilyn välissä pysähdyttiin autioille pikkusaarelle grillaamaan

Niin sitten niitä uusia ystäviä: pohjanpystykorvaneiti Inna ja lapinkoira/pystykorva Pepe.

Tässä on Inna

Ja tässä Pepe (Pepe etsi itselleen kaikista suurimman luun minkä Nemon varastoista löysi)

 

Ja tässä kaikki kolme yhes koos (Kuvan laatu surkea, mutta ainoa otos jossa kaikki kolme samassa kuvassa, saman lelun kimpussa )

Kiitos Inna ja Pepe leikkiseurasta...te olette meille tervetulleita toistekkin